Privat

toa_efter3

 

Ibland är det den lilla förändringen som gör stor skillnad för upplevelsen av en yta. Skapa förändring och ändra rumsuppfattning med enkla medel, med mer belysning, lite färg eller tapeter. DesignaRum hjälper Dig att hitta det som är rätt just för Dig och Ditt utgångsläge.

När du planerar en större förändring i ditt hem, tänk igenom vad du redan har och på vad du saknar. Tänk på att allt inte behöver slängas för att ersättas med enbart nytt. Ditt hem ska fyllas med de funktioner och behov som speglar dig och din familjs sätt att leva just nu – tänk i nuet, inte på hur det alltid varit eller hur du vill att det ska se ut i framtiden. Tillsammans med DesignaRums rådgivningstips och kompletta inredningsförslag hittar vi det unika för just Er och utifrån de förutsättningar som finns, för att göra verklighet av inredningsdrömmar.

Låt Ditt hem vara en spegelbild av den du är – skapa ett hem som kännetecknas av ett helhetstänk där rummen står i perfekt harmoni och balans med varandra, inte för mycket, inte för lite.