Privat

DSC_3029a

 

DesignaRum hjälper dig med vad du kan tänka på när ditt hem ska inredas. Det kan kanske kännas som mycket att ta ställning till själv och ibland är det svårt att få tiden att räcka till på egen hand.

Vi jobbar brett för att hjälpa dig med just det du önskar, rådgivning, projektering, möbleringsförslag, inköpsförslag, val av material, färgsättning samt belysningsplan, allt både interiört som exteriört.

Låt ditt hem bli en spegelbild av den du är och utforma ett hem som passar din livsstil och personlighet. Utgångspunkten är att lyfta de förutsättningar som redan finns och därigenom fylla ditt hem med de funktioner och behov som speglar dig och din familjs sätt att leva. Helt enkelt se till att alla ytor framstår på bästa sätt.

Förändringar och förbättringar kan göras med små enkla medel eller som en totalförändring, det avgör du.

Goda kontakter med leverantörer och kunniga hantverkare, tillsammans med lång erfarenhet i branschen, ger DesignaRum Dig professionell hjälp i stora som små uppdrag.

Målsättningen är att skapa miljöer som både inspirerar och är funktionella, som visar vem du är och som håller genom trenderna.

Ett helhetstänk där rummen står i perfekt harmoni och balans med varandra.

Låt DesignaRum göra verklighet av dina inredningsdrömmar.