Om mig

NOG_8932-001-aIntresset för färg & form och det som är vackert för ögat har alltid funnits som en naturlig del i mitt liv.

Att omge sig med saker man tycker om och som kanske ger glada minnen, ökar känslan av trivsel och harmoni i hemmet. Allt eftersom samlar man på sig kära ägodelar och en hel del annat…

Tänk på att för mycket av det goda kan ha motsatt effekt och göra att det känns som att det behövs städas och plockas allt för ofta. Låt istället ditt hem vara som en energikälla för dig, där du kan ladda dina batterier och må bra.

Min största och första inspirationskälla och den som alltid haft ett knivskarpt öga och en alltid väl genomtänkt känsla och tanke för detaljer var min mamma. Med hennes blick för inredningdetaljer och för varje detaljs plats som ett noga utvalt ställe, var jag som barn, omedveten om hennes sinne för att skapa ombonade platser i hemmet.

Det är precis så jag vill att ett hem eller lunchrummet på jobbet ska kännas, ombonat och trivsamt med en omedveten medvetenhet.

//Malin